2 نکته مهم درباره ارتودنسی که شاید هرگز نمی دانستید!

1-سن مناسب برای ارتودنسی

سن مناسب در دخترها قبل از ۱۳ سالگی و در پسرها قبل از ۱۵ سالگی است. زیرا این دوران، زمانی است که دخترها و پسرها فک و صورتشان در حال رشد است. اگر این زمان سپری شود تصحیح روابط به زمان و انرژی بیشتری نیاز خواهد داشت. هرچند در سنین بالاتر، معمولاً هدف از درمان ارتودنسی ، مرتب کردن دندان ها و در سنین پایین تر بیشترین هدف، رفع مشکلات فک و دهان است.

2-ارتودنسی چه عوارضی می تواند داشته باشد
اگر می خواهید دندان هایتان را  ارتودنسی کنید باید روی بهداشت دهان و دندان خود زمان بیشتری بگذارید. چون در شرایط قرارگیری پلاک های متحرک و به خصوص براکت و سیم های ثابت رعایت بهداشت دهان مشکل تر می شود و اگر بیمار دقت و تمرکز کافی در رعایت بهداشت خود نداشته باشد، دندان ها زیر براکت و سیم های ارتودنسی به سرعت دچار پوسیدگی می شوند.

مشکل بعدی احتمال برگشت درمان است. به اصطلاح «برگشت» بخشی جدایی ناپذیر از درمان ارتودنسی است. این وضعیت درصورتی که بیمار دستور متخصص ارتودنسی را برای استفاده منظم از پلاک های نگهدارنده بعد از درمان ثابت نادیده بگیرد یا در بیمارانی که توسط دندانپزشک متخصص ارتودنسی درمان نشده اند، مشاهده می شود.

انواع لیزر

روش های مختلفی برای دسته بندی لیزرها وجود دارد. لیزرها را می توان براساس نوع ماده فعال کننده، طول موج و توان خروجی دسته بندی کرد. در ادامه به شرح هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.

نوع ماده فعال کننده :
بر این اساس لیزرها به 4 دسته ی لیزرهای گازی، لیزرهای جامد، لیزرهای مایع و لیزرهای نیمه رسانا تقسیم بندی می شوند.

 به طور مثال، لیزر الکساندرایت و لیزر ان دی یاگ، جزء لیزرهای جامد، لیزر co2 فرکشنال جزء لیزر گازی و لیزر دایود از نوع لیزرهای نیمه هادی هستند. برای خرید لیزر دایود و برای خرید لیزر الکساندرایت به سایت http://pishroteb.ir/ مراجعه کنید.
طول موج:
ناحیه مادون قرمز دور، مادون قرمز نزدیک، مرئی و ماورای بنفش تقسیم بندی لیزرها را طبق طول موج تشکیل می دهند.

توان خروجی:
لیزرها بر حسب توان خروجی شان به لیزرهای کم توان، متوسط و پر توان طبقه بندی می شوند.